Εάν το τέλος του '18 σε βρήκε να τρέχεις πίσω απ,όλα χωρίς να προλαβαίνεις, να νιώθεις ότι χρειάζεσαι περισσότερη οργάνωση, ώρα, διάθεση, παραγωγικότητα και το '19 ξεκίνησε με ατελείωτες to do lists και resolutions που δεν έχεις ιδέα από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις...και μέσα σε όλα αυτά νιώθεις ένα κενό, μια αίσθηση ανικανοποίητου, ότι "δεν μπορεί, υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό", τότε η συνεργασία με έναν Coach μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις το 2019 την καλύτερη χρονιά σου μέχρι τώρα.
Ο Coach είναι ο ειδικός που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να αλλάξεις τη ζωή σου. Θα σε υποστηρίξει με μεθόδους και εργαλεία να μειώσεις την απόσταση που σε χωρίζει, από εκεί που θα ήθελες να είσαι. Μαζί θα ξεκαθαρίσετε την "θολούρα" που επικρατεί στο μυαλό σου, για να ανακαλύψεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, τα θέλω, τις δυνάμεις σου και να θέσεις στόχους, να βρεις σκοπό στη ζωή σου και στρατηγική για να τον επιτύχεις.
Είναι ένας φιλικός συνεργάτης αλλά μην μπερδεύεσαι, δεν είναι φίλος που θα σου συμπαρασταθεί στην γκρίνια και την απογοήτευσή σου. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να "ζοριστείς", να προκαλέσεις τον εαυτό σου να ξεπεράσει τα όρια του και να θέσει καινούρια. Θα ανακαλύψεις τι σε κρατά πίσω, θα ανακαλύψεις στοιχεία της προσωπικότητάς σου που δεν σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και θα πρέπει να είσαι ανοιχτός και διατεθειμένος να τα αλλάξεις.
Ο Coach δεν είναι μάγος. Δεν έχει ένα μαγικό φίλτρο που σε δύο ή τρεις συνεδρίες θα σε μεταμορφώσει. Λυπάμαι αλλά δεν έχει έτοιμες απαντήσεις για τα θέματά σου...αυτές τις έχεις μόνο εσύ και με την βοήθειά του και δουλειά από τη μεριά σου θα τις ανακαλύψεις.
Πως θα ξέρεις ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για εσένα; Θα πρέπει να ερευνήσεις την κατάρτισή του, την πιστοποίηση, την εμπειρία του αλλά κυρίως να δεις εάν σου "ταιριάζει", εάν έχετε χημεία. Κάτι επιπλέον που μπορείς να αναζητήσεις είναι να έχει γνώσεις ψυχολογίας, πράγμα πολύ σημαντικό εάν ασχοληθείτε με θέματα αυτογνωσίας, αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης που αγγίζουν καμιά φορά τα όρια της συμβουλευτικής. Ένας Coach με background ψυχολογίας θα τα χειριστεί με μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς να πυροδοτήσει καινούρια ζητήματα. Βέβαια πρέπει να είναι πάντα ξεκάθαρο ότι το Coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία και σε καμία περίπτωση δεν την αντικαθιστά.
Ξεκίνα το 2019 λοιπόν, δυναμικά με διάθεση για πραγματική αλλαγή και ουσιαστικά αποτελέσματα και έναν Coach που θα σου φωτίσει τον δρόμο της επιτυχίας και θα σε βοηθήσει να το απογειώσεις!