Life, Career, Executive Coach Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Ας γνωριστούμε

Είμαι η Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου, δημιουργός του The Coaching Psychology Hub, Country Leader της Points of You® Greece, πιστοποιημένη Coach, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής κι Επαγγελματικής Ανάπτυξης.

Ως Coach με πτυχίο ψυχολογίας και εμπειρία στη συμβουλευτική χειρίζομαι μεγάλο εύρος θεμάτων, επαγγελματικών και προσωπικών, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, πράγμα πολύ σημαντικό όταν κανείς "ανοίγει" θέματα αυτογνωσίας, αυτοπεποίθησης, προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Ταυτόχρονα εντάσσω τα απαραίτητα στοιχεία ψυχοεκπαίδευσης στην κάθε συνεργασία. Μέσω ομιλιών και ιδιωτικών ή ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων και workshop, εκπαιδεύω, στηρίζω και βοηθώ στην εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού οργανισμών, προκειμένου κάθε στέλεχος και επαγγελματίας που συνεργάζεται μαζί μου, να ανθίζει, να βελτιώνει την απόδοσή του και να λειτουργεί με αίσθηση προσωπικής ικανοποίησης.
Επιπλέον εκπαιδεύω επαγγελματίες του χώρου της προσωπικής κι επαγγελματικής ανάπτυξης (Coaches, HR professionals, Ψυχολόγους, Θεραπευτές, Εκπαιδευτικούς κ.α.) σε νέες πρωτοποριακές τεχνικές και μεθοδολογίες.

Σπούδασα ψυχολογία στο Φ.Π.Ψ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχω τίτλο Master of Arts in Human Resource Management and European Industrial Relations από το University of Keele της Μεγάλης Βρετανίας. Έχω εξειδικευτεί στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο Coaching, στο Athens Coaching Institute, αποκτώντας το Diploma in Evidence-based Coaching καθώς και στη θεραπεία μέσω εικαστικών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Ψάχνω και εξελίσσομαι συνεχώς σε προσωπικό, επαγγελματικό και επιχειρηματικό επίπεδο κι έτσι γνώρισα την Points of You® (εργαλεία, μεθοδολογία και φιλοσοφία που βασίζονται στη φωτογραφία, το mindfulness, το Storytelling) και την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Είμαι Points of You Expert και συνεχίζω!

Νέο μου Project; Η Drawing and Talking Greece...

gia-emena-2o-row.jpg

Σχετικά με το Coaching Psychology Hub

Όραμα και πάθος μου είναι να εμπνέω, να στηρίζω εσένα που επιθυμείς να λύσεις τα προβλήματά σου, να επιτύχεις τους στόχους σου, να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου, να ζήσεις αυθεντικά. Eσένα που θέλεις να κάνεις αυτό που αγαπάς, να πραγματοποιήσεις αλλαγές στη ζωή και στη δουλειά σου σύμφωνα πάντα με τις αξίες, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Λατρεύω τις στιγμές σε μια συνεδρία ή workshop όταν ανοίγονται νέες προοπτικές και καινούργιες διαπιστώσεις, όταν αλλάζουν νοοτροπίες. Πάθος μου και μετά από ένα περιπετειώδες επαγγελματικό ταξίδι, επάγγελμά μου πλέον, είναι να βοηθώ ανθρώπους, εταιρικές ομάδες κι οργανισμούς να ανακαλύψουν και να βιώσουν τη βέλτιστη εκδοχή τους.

Είμαι ενθουσιώδης κι αγαπώ να μαθαίνω και να μοιράζομαι τη γνώση. Μπορώ να γίνω ο καταλύτης αλλαγής και κινητοποίησης για όσους δουλεύουν μαζί μου. Μου αρέσει να ανακαλύπτω και να δημιουργώ νέα πράγματα που εμπνέουν εμένα αλλά και τους άλλους. Ονειρεύομαι χωρίς περιορισμούς.

Συνεχίζω να επιμορφώνομαι και να παρακολουθώ τις εξελίξεις στους τομείς μου και αυτό μου δίνει τα εχέγγυα και την όρεξη να είμαι δίπλα σου κάθε λεπτό, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη σου να ζεις χωρίς φόβο και χωρίς περιορισμούς. Να ζεις τη ζωή σου με βάση αυτά που έχεις ονειρευτεί και να ανθίσεις.

Συνεργάζομαι με αυστηρά επιλεγμένους, εξειδικευμένους επαγγελματίες ώστε να σου προσφέρουμε, στο Coaching Psychology Hub, εύρος υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σου σχετικά με την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη ή την ανάπτυξη του προσωπικού της εταιρείας σου!

Συνεργασίες

new colors logo The Coaching Psychology 127x70
Life, Career & Executive Coach και
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Παρασκευοπούλου Ιφιγένεια

Πλαταιών 7
14561 Κηφισιά

Σταθερό τηλέφωνο:
+30 2108082676

Κινητό τηλέφωνο:
+30 6937085716


info@coaching-psychology.gr

AC full logo 214x160

emcc logo 160h

713